Gjejmë profesionistin që ju kërkoni. Krahaso preventivat në pak minuta, falas dhe pa asnjë detyrim

Si funksionon ?

Çfarë po kërkon?

Trego për çfarë ke nevojë. Të duhen pak klikime për ta specifikuar kërkesën tënde.

Krahaso preventivat

Brenda pak orësh do të marrësh disa preventive që iu përshtaten kërkesave të tua.

Përzgjidh profesionistin

Shqyrto preventivat dhe profilet e profesionistëve, për të përzgjedhur atë që bën për ty.

Përshtypjet nga përdoruesit

 • Endrita E.

  Avokate
  Kam filluar ta përdor faqen e internetit ProPunë që nga marsi dhe kam gjetur disa klientë të rinj! Duke dërguar preventivë të personalizuar arrij të marr rreth 4 punë në çdo dhjetë preventivë që dërgoj. Me sa shoh,kërkesat janë reale dhe kompania është shumë serioze dhe e besueshme! Ndër të tjera, kostoja e shërbimit është e përshtatshme ...

 • Agron N.

  Hidraulik
  Jam një nga ata “zanatçinjtë e vjetër”, siç i thonë dhe po të mos kishte këmbëngulur një mik, nuk do të isha futur e do të vazhdoja të punoja me atë metodën e vjetër... Në fakt, mënyra se si funksionon kjo faqe është aq e thjeshtë sa e mësova menjëherë dhe tani, nuk i ndahem më. Pse ta bëj? Këtu kam gjetur atë që duam ne zanatçinjtë: punë.
 • Edison A.

  Menaxher eventesh
  Këtë faqe e zbulova rastësisht, por tani ajo është shndërruar në një nga shtyllat kryesore të punës sime. E kuptova menjëherë se mund të më ndihmonte shumë si profesionist, pasi tregu ynë është kaotik dhe, një faqe si kjo, që ka krijuar një komunitet profesionistësh dhe një tjetër klientësh, është, si të thuash, zgjidhja e duhur për këdo.
 • Andi E.

  teknik dhe programues
  E kam gjetur veten këtu, si profesionist (puna më është shtuar 40% vetëm për pak muaj në ProPunë), por edhe si klient... Sepse, sigurisht, kam edhe unë nevojat e mia për profesionistë të fushave të tjera që janë të gjithë këtu, me profilet e tyre dhe me besueshmërinë që ma japin vlerësimet që kanë marrë nga klientët të cilëve u kanë shërbyer.

Nëse je profesionist, regjistrohu. Klientët po të presin!

53 klientë vetëm në orët e fundit

Çdo ditë, ProPunë të lidh me dhjetëra klientë që duan një profesionist të besueshëm, në qytetin tënd.

Mbi 150 preventiva janë pranuar

Vetëm javën e fundit janë pranuar më shumë se 150 preventiva me një faturë totale, më shumë se 100.000 ALL.

Regjistrohu për të rejat e fundit

Gjej punë, kur dhe ku të duash!

I kam lexuar dhe pranuar kushtet e marrëveshjes.