Profile

Hidraulik

( 0 komente )
 • gitipibeni gitipibeni (gitipibeni)
 • Rruga e Kavajës, Tirana, Albania
 • *******
 • *******
 • 2000
 • 5
 • Te gjithe Shqiperine
 • Klientët vijnë tek unë
 • Unë shkoj tek klientët
 • Online
 
 

Shërbimet

 • Instalime dhe zëvendësime pajisjesh sanitare
 • Riparim vaske ose dushi
 • Instalim tubash
 • Instalim lavamanesh dhe rubinetash
 • Mirëmbajtje ose kontroll i kaldajës
 • Valvulat termostatike
 • Valvulat termostatike
 • Riparim pajisjesh hidrosanitare
 • Hidraulik
 • Riparimi i rrjedhjeve të ujit
 • Zhvendosje të lidhjeve hidraulike
 • Instalim ose zëvendësim kaldaje

Intervista