Profile

Organizues dasmash

( 0 komente )
 • Erblina Shabani (Sposami Evente)
 • Rruga e Kavajës, Tirana, Albania
 • *******
 • *******
 • 2010
 • 20
 • Te gjithe Shqiperine
 • Klientët vijnë tek unë
 • Unë shkoj tek klientët
 • Online
 
 

Shërbimet

 • Organizues dasmash
 • Shtrim dhe dekor për dasmë

Intervista