Profile

Dyer dhe dritare, Dysheme dhe parket, Punime pllakash

( 0 komente )
 • adri hafizi (Propune)
 • Tirana, Albania
 • *******
 • *******
 • 1996
 • 10
 • 5 Km
 • Klientët vijnë tek unë
 • Unë shkoj tek klientët
 
 

Shërbimet

 • Shtrim ose zëvendësim dyshemeje
 • Shtrim parketi
 • Riparim/hapje e dyerve të blinduara
 • Instalim ose zëvendësim dere kryesore
 • Riparim/mirëmbajtje e dyerve të garazhit
 • Shtrim pllakash
 • Shtrim ose riparim të pllakave të kuzhinës
 • Shtrim pllakash në banjë

Intervista