Profile

Dyer dhe dritare

( 0 komente )
 • Niko Merkaj (Grila)
 • Rruga Sulejman Delvina, Tirana, Albania
 • *******
 • *******
 • 1999
 • 5
 • Te gjithe Shqiperine
 • L12120005V
 • Klientët vijnë tek unë
 • Unë shkoj tek klientët
 • Online
 
 

Shërbimet

 • Riparim/mirëmbajtje të grilave persiane
 • Instalim ose zëvendësim grilash persiane

Intervista