Profile

Hidraulik

( 0 komente )
 • Taulant Landi (Hidraolik)
 • Tirana, Albania
 • *******
 • *******
 • 2003
 • 20 Km
 • Klientët vijnë tek unë
 • Unë shkoj tek klientët
 • Online
 
 

Shërbimet

 • Instalime dhe zëvendësime pajisjesh sanitare
 • Instalim ose zëvendësim të ngrohësit të bolierit
 • Transformim i vaskës në dush
 • Zhbllokim i shkarkimit
 • Riparim tubash
 • Instalim ose zëvendësim të vaskës ose dushit
 • Riparim kaldaje
 • Mirëmbajtje dhe kontroll i bolierit
 • Instalim ose zëvendësim kaldaje
 • Zhvendosje të lidhjeve hidraulike
 • Riparimi i rrjedhjeve të ujit
 • Hidraulik
 • Riparim pajisjesh hidrosanitare
 • Valvulat termostatike
 • Mirëmbajtje ose kontroll i kaldajës
 • Instalim lavamanesh dhe rubinetash
 • Instalim tubash
 • Riparim vaske ose dushi
 • Mirëmbajtje dhe riparim kaloriferi
 • Instalim kaloriferi

Çertifikime

Intervista

Pse keni zgjedhur këtë profesion?

Sepse dhe babai im kte profesion ka pasur.dhe as une zdua qe ta nderpres asnjeher .

Çfarë ju pëlqen më shumë prej tij?

Gjithcka,eshte zanat qe ste le asnjeher pa lek ne xhep

Cilat janë sipas jush tre tiparet bazë të një profesionisti të mirë?

Sipas meje tiparet baze te nje profesionisti te mire jane te perdori meter nivel dhe laps

Cila është ana më e vështirë e profesionit tuaj?

Kur klienti ndyshon mendje mbasi kam mbaruar pune.

Çfarë vlerësoni më shumë te një klient?

Pagesen ne menyr korrekte dhe te jet qarte se cfare kerkon.

Cila është karakteristika juaj më e mirë si profesionist?

Korrektesia,puna e mire dhe cmimi e leverdishem per klientin.