Profile

Hidraulik

( 0 komente )
 • Juljana Hoxha (Kompas)
 • Rruga e Elbasanit, Tirana, Albania
 • *******
 • *******
 • 1996
 • 6
 • Te gjithe Shqiperine
 • Jkil009
 • Klientët vijnë tek unë
 • Unë shkoj tek klientët
 • Online
 
 

Shërbimet

 • Instalime dhe zëvendësime pajisjesh sanitare
 • Riparim vaske ose dushi
 • Instalim tubash
 • Instalim lavamanesh dhe rubinetash
 • Hidraulik

Intervista