Profile

Programues

( 0 komente )
 • Cesk Mrozi (Faracreative)
 • Rruga Mine Peza, Tirana, Albania
 • *******
 • *******
 • 2016
 • 4
 • Te gjithe Shqiperine
 • L66517010V
 • Klientët vijnë tek unë
 • Unë shkoj tek klientët
 • Online
 
 

Shërbimet

 • Programim aplikacionesh për smartphone dhe tablet
 • Web designer
 • Programim software
 • Krijimi i faqes web
 • Programues
 • Programues për faqe web

Intervista