Profile

Dysheme dhe parket, Muratorë dhe punime muresh, Punime ndërtimore dhe ristrukturim, Punime pllakash, Stukime dhe lyerje me bojë

( 0 komente )
 • Edi Lala (Lala)
 • Tirana, Albania
 • *******
 • *******
 • 2010
 • 50 Km
 • Unë shkoj tek klientët
 • Online
 
 

Shërbimet

 • Suvatim muresh
 • Stukim, lyerje me bojë të mureve të brendshme
 • Realizim punimesh në kartonxhes
 • Aplikim stukoje
 • Riparim kartonxhesi
 • Shtrim parketi
 • Shtrim dyshemeje me pllaka
 • Shtrim pllakash
 • Ristrukturim shtëpie
 • Punime ndërtimi
 • Izolim termik

Intervista