Profile

Hidraulik

( 0 komente )
  • adri hafizi (aeditions)
  • elb
  • *******
  • *******
  • 1996
  • Te gjithe Shqiperine
  • ----
  • Unë shkoj tek klientët
 
 

Shërbimet

  • Instalime dhe zëvendësime pajisjesh sanitare
  • Riparim vaske ose dushi

Intervista