Profile

Stukime dhe lyerje me bojë

( 0 komente )
 • Aldigeri Mehilli (sdfsfsf)
 • Durrës, Albania
 • *******
 • *******
 • 1999
 • 5
 • Te gjithe Shqiperine
 • Klientët vijnë tek unë
 • Unë shkoj tek klientët
 • Online
 
 

Shërbimet

 • Suvatim muresh
 • Stukim, lyerje me bojë të mureve të brendshme

Intervista