Careers

Join one of Albanias's fastest growing companies, grow your skillset and become a member of our evergrowing global family.

View Openings

Rreth nesh

Ne jemi portali numër 1 i profesionistëve të të gjitha fushave! Gjithë ç’ju nevojitet, gjendet pas një klikimi. Bëhuni pjesë e gjigantit dixhital. Punoni me ne! Nëse je profesionist, regjistrohu. Klientët po presin për ty!

Vende vakante

Regjistrohu për të rejat e fundit

Gjej punë, kur dhe ku të duash!

I kam lexuar dhe pranuar kushtet e marrëveshjes.